ETWINNING SCHOOL

Beklediğimiz Haber Geldi. Okulumuz eTwinning Okul  Ünvanı İle Ödüllendirildi.2016 Yılından Beri Süren Çalışmalarla Okulumuz Avrupa'daki Seçkin 1004 Okulun Arasında Yerini Aldı. Bu Başarılı Çalışma İçin Emek Vermiş Olmanın Haklı Gururunu Yaşıyoruz. Bu Etiketi Alan Okullar;

Avrupa Seviyesinde Yüksek Bir Görünürlüğe Sahip Olacaklar. eTwinning'in Gelecekteki Gelişimine İlham Vermek İçin eTwinning'in Önde Gelen Okullarını Kapsayan Bir Avrupa Ağı Oluşturacaklar.Aşağıda Belirtilen Alanlarda Öncü Olarak Tanınacaklar:

-Dijital Uygulamalar

-E-Güvenlik Uygulamaları

-Pedagojiye Yenilikçi ve Yaratıcı Yaklaşımlar

-Personelin Sürekli Mesleki Gelişiminin Desteklenmesi

-Personelle ve Öğrencilerle İşbirlikçi Öğrenme Uygulamalarının Desteklenmesi

eTwinning Okul Etiketini,Tüm Tanıtıcı ve Bilgilendirici Materyallerinde Gösterebilecekler.Bu Etkikete Hak Kazanan Okul Personeli ve Yönetimi, Özel  Mesleki  Gelişim Programlarına Katılmak İçin Davet Edilecekler.

19-03-201919-03-2019