Yeni Projemiz: eTwinning Kids Tv

2019-2020 eğitim öğretim yılında okulumuzda eTwinning projeleri uygulanmaya devam ediyor. Kuruculugunu öğretmenimiz Makbule Altınok Bozkurt ve İspanya'daki partneri tarafından yapılan eTwinning Kids Tv projesi Kasım ayında başladı. Medya okur Yazarlığı; Çeşitli medya mesajlarına (görsel, işitsel, basılı vb.) Erişme, medyayı eleştirel bir bakış açısıyla analiz etme ve değerlendirme ve kendi medya mesajlarını üretme yeteneği olarak tanımlanır. Medyanın çocukların bilişsel, sosyal ve psikomotor gelişimi üzerinde etkileri olduğu bilinmektedir. Proje faaliyetleri, aileleri ve çocukları medya okuryazarlığı hakkında bilgilendirmeyi, aileleri ve çocukları TV izlerken nelere dikkat etmeleri gerektiğini bilmelerini ve çocukları akranları için güvenli tv programları üretmeleri konusunda yönlendirmeyi amaçlamaktadır.İlk faaliyet olarak proje kapsamında sınıflarda okul-aile işbirliği ile atık malzemeler kullanılarak TV stüdyoları oluşturuluyor.

30-01-2020